Bedste Esschert Design Grill: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Grillbestik.dk » Alle guides » Grill » Esschert Design Grill

Du er landet på Grillbestik.dk, det helt rigtige sted at finde Esschert Design grill. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Esschert Design grill tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Esschert Design - Pølsepind til grill og bål

1: Esschert Design – Pølsepind til grill og bål

Tilbud: Kun 49.00 39.00 hos Bolig Haven. Spar 10 kr. / 20 %

Elsker du at grille pølser ved dit ildsted? Finder du det ofte besværligt at pølsen falder af ned i bålet? Så kan det være du skal anskaffe dig en pølse-pind fra Esschert Design. Vi bruger større grad end før tid omkring åben ild, hvor vi hygger os med ma… læs mere hos Bolig Haven >>

Billede af Esschert Design - Grill til bål med håndtag af jute

2: Esschert Design – Grill til bål med håndtag af jute

Tilbud: Kun 499.00 459.00 hos Bolig Haven. Spar 40 kr. / 8 %

Smart grill med håndtag til bålsted Denne geniale grill fra Esschert Design kan placeres over et bålsted og dermed bruges som en svinggrill, bare uden det irriterende stativ. Håndtaget er lavet af jute fibre som hjælper med at beskytte hænderne fra varmen… læs mere hos Bolig Haven >>

Dyreste Esschert Design Grill på listen er Esschert Design – Grill til bål med håndtag af jute fra Bolig Haven med en pris på 459.00. Billigste udvalgte Grill er Esschert Design – Pølsepind til grill og bål som du kan købe for 39.00 hos Bolig Haven. Forskellen på de to priser er 420 kr. – de 2 Esschert Design Grill vi har fundet koster i gennemsnit 249 kr.
Ovenstående Esschert Design Grill data og priser er hentet fra 1 butikker (Bolig Haven). Alle Esschert Design Grill tilbud er opdateret i dag 28-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Grill guides:

Fandt du ikke det rigtige Grill blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Grill:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Grillbestik.dk

Mere med Esschert Design:

Er du vild med Esschert Design, men Grill var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Esschert Design: