Bedste InnovaGoods Grill: Se top 3 (opdateret maj 2022)

Grillbestik.dk » Alle guides » Grill » InnovaGoods Grill

Du er landet på Grillbestik.dk, det helt rigtige sted at finde InnovaGoods grill. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle InnovaGoods grill tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Transportabel Grill - Sammenklappelig - Innovagoods - Sort

2: Transportabel Grill – Sammenklappelig – Innovagoods – Sort

Bedste pris: 309.95 hos GUCCA.dk

Nu kan du holde grill- og barbecuefest, lige hvor du vil, med denne foldbare og transportable grill! Grillen fylder ikke særlig meget og kan nemt og hurtigt foldes sammen, så du kan tage den med på… læs mere hos GUCCA.dk >>

Billede af 5-i-1 Grill Multi Tool - Grillredskaber - Innovagoods - Bbkit

3: 5-i-1 Grill Multi Tool – Grillredskaber – Innovagoods – Bbkit

Bedste pris: 159.95 hos GUCCA.dk

Her får du et sæt med grillredskaber, som er utroligt komfortabelt og praktisk til at forbedrede udsøgt grillmad. Takket været det kompakte design, er den perfekt til at have med på ferie hvor… læs mere hos GUCCA.dk >>

Dyreste InnovaGoods Grill på listen er Grill til microovn fra Innovagoods fra Manillo.dk med en pris på 349.00. Billigste udvalgte Grill er 5-i-1 Grill Multi Tool – Grillredskaber – Innovagoods – Bbkit som du kan købe for 159.95 hos GUCCA.dk. Forskellen på de to priser er 189.05 kr. – de 3 InnovaGoods Grill vi har fundet koster i gennemsnit 272.97 kr.
Ovenstående InnovaGoods Grill data og priser er hentet fra 2 butikker (Manillo.dk, GUCCA.dk). Alle InnovaGoods Grill tilbud er opdateret i dag 28-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Grill guides:

Fandt du ikke det rigtige Grill blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Grill:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Grillbestik.dk

Mere med InnovaGoods:

Er du vild med InnovaGoods, men Grill var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra InnovaGoods: