Du er landet på Grillbestik.dk, det helt rigtige sted at finde Philips grill. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Philips grill tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Philips HD9910/20 Grill Pan

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Philips HD9910/20 Grill Pan” fås til 379,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Få et mere alsidig brug af din Airfryer. Udnyt din Airfryers fulde potentiale, og åbn døren til en verden af muligheder.
Med Airfryer-grillpanden får du de lækreste retter på ingen tid, uanset om du steger eller bruner. Airfryer-grillpandens unikke over…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Philips HD9941 Grill Master – accessory kit

  • Dagens pris: 213,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: Philips

Sidste produkt på vores liste er Philips HD9941 Grill Master – accessory kit som vi har fundet til 213,- hos Proshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Tilbehørssæt, til varmluftssteger…

Se hos Proshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Philips grill i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Philips grill:

Dyreste Philips Grill på listen er Philips HD9910/20 Grill Pan fra KitchenOne.dk med en pris på 379.00. Billigste udvalgte Grill er Philips HD9941 Grill Master – accessory kit som du kan købe for 213.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 166 kr. – de 2 Philips Grill vi har fundet koster i gennemsnit 296 kr.
Ovenstående Philips Grill data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Proshop.dk). Alle Philips Grill tilbud er opdateret i dag 26-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Grill guides:

Fandt du ikke det rigtige Grill blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Grill: