Du er landet på Grillbestik.dk, det helt rigtige sted at finde WMF grill. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle WMF grill tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: WMF Lono Table Grill Quadro

Sidste produkt på vores liste er WMF Lono Table Grill Quadro som vi har fundet til 620,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Tag den hyggelige grillstemning med indendøre og grill hele året rundt med denne smarte Lono bordgrill fra WMF.
Med bordgrillen kan du på ingen tid lave et lækkert og sundere måltid til hele familien.
Non-stick belægningen gør det tilmed muligt at stege m…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste WMF grill i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse WMF grill:

Dyreste WMF Grill på listen er WMF Lono Table Grill Quadro fra KitchenOne.dk med en pris på 620.00. Billigste udvalgte Grill er WMF Lono Table Grill Quadro som du kan købe for 620.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 WMF Grill vi har fundet koster i gennemsnit 620 kr.
Ovenstående WMF Grill data og priser er hentet fra 3 butikker (KitchenOne.dk, Coolshop.dk, Proshop.dk). Alle WMF Grill tilbud er opdateret i dag 26-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Grill guides:

Fandt du ikke det rigtige Grill blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Grill: