Bedste Zwilling Grillbestik: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Grillbestik.dk » Alle guides » Grillbestik » Zwilling Grillbestik

Du er landet på Grillbestik.dk, det helt rigtige sted at finde Zwilling grillbestik. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Zwilling grillbestik tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Zwilling grillbestik - Melbourne

1: Zwilling grillbestik – Melbourne

Tilbud: Kun 469.00 399.00 hos Coop.dk. Spar 70 kr. / 14 %

Det elegante grillbestik fra Melbourne serien fra Zwilling har et design der er meget alsidigt, og derfor passer det fint til forskellige bordopdækninger. Bestikket er fremstillet af rustfrit stål, og kniven skærer let igennem både fisk, grøntsager og kød… læs mere hos Coop.dk >>

Billede af Zwilling Grillbestik 12 dele

2: Zwilling Grillbestik 12 dele

Bedste pris: 439.00 hos KitchenOne.dk

Dette grillbestik fra Zwilling er udført i 18/10 rustfrit stål, hvilket sikrer god holdbarhed. Bestikket har en elegant fremtoning, og det passer perfekt ind i det moderne såvel som klassiske hjem. Brugervenligheden er endvidere i top, da bestikket har et… læs mere hos KitchenOne.dk >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 28. maj:

Dyreste Zwilling Grillbestik på listen er Zwilling Grillbestik 12 dele fra KitchenOne.dk med en pris på 439.00. Billigste udvalgte Grillbestik er Zwilling grillbestik – Melbourne som du kan købe for 399.00 hos Coop.dk. Forskellen på de to priser er 40 kr. – de 2 Zwilling Grillbestik vi har fundet koster i gennemsnit 419 kr.
Ovenstående Zwilling Grillbestik data og priser er hentet fra 2 butikker (Coop.dk, KitchenOne.dk). Alle Zwilling Grillbestik tilbud er opdateret i dag 28-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Grillbestik guides:

Fandt du ikke det rigtige Grillbestik blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Grillbestik:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Grillbestik.dk

Mere med Zwilling:

Er du vild med Zwilling, men Grillbestik var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Zwilling: