Du er landet på Grillbestik.dk, det helt rigtige sted at finde Eva Solo grillrist. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Eva Solo grillrist tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Eva Solo Fireglobe ildsted + grillrist

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Eva Solo Fireglobe ildsted + grillrist” fås til 2490,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Fireglobe ildstedet fra Eva Solo er det perfekte samlingspunkt på terrassen om sommeren såvel som om vinteren! Den vil med garanti skabe den perfekte stemning, du vælger selv om du blot vil tænde et hyggeligt bål eller om du vil anvende den medfølgende ri…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Eva Solo FireGlobe grillrist til ildsted

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Eva Solo FireGlobe grillrist til ildsted til kun 310,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Nu kan du forvandle dit Eva Solo Fireglobe Ildsted til en grill, med denne grillrist, designet til naturligt at passe ind i Fireglobens design. Nyd duften af grill over åben ild, eller brug grillkul. Den store plade har en diameter på 38 centimeter, så…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Eva Solo FireCube grillrist

Sidste produkt på vores liste er Eva Solo FireCube grillrist som vi har fundet til 384,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Med en smart grillrist til FireCube ildstedet kan du nemt forvandle det hyggelige bål til en grill. Perfekt til skønne middage og grillfester hele sommeren.
Det eneste du skal gøre er at vinkle din FireCube til en vandret position og placere grillen på il…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Eva Solo Grillrist på listen er Eva Solo Fireglobe ildsted + grillrist fra KitchenOne.dk med en pris på 2490.00. Billigste udvalgte Grillrist er Eva Solo FireGlobe grillrist til ildsted som du kan købe for 310.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 2180 kr.
Ovenstående Eva Solo Grillrist data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Eva Solo Grillrist tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Grillrist guides:

Fandt du ikke det rigtige Grillrist blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Grillrist: