Du er landet på Grillbestik.dk, det helt rigtige sted at finde grillpande. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle grillpande tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Grillpande oval 35 x 26 cm. med aftageligt håndtag – Hurtig levering

  Vores første anbefaling er “Grillpande oval 35 x 26 cm. med aftageligt håndtag – Hurtig levering” som er vores bedste anbefaling

  Forhandlerens beskrivelse:
  Lækker oval grillpande i støbt aluminium med non-stick belægning der passer til alle varmekilder. Grillpanden er med aftageligt håndtag, og perfekt til fisk grundet den ovale facon.
  Man kan stege fisken på skindsiden og færdiggøre den i ovnen.
  Man klikk…

  Tjek bedste pris ❯❯

  2: Grillpande 26 x 26 cm med aftageligt håndtag – Billig fragt

   Vores anden anbefaling er “Grillpande 26 x 26 cm med aftageligt håndtag – Billig fragt” som er vores anbefaling nummer 2

   Forhandlerens beskrivelse:
   Lækker grillpande i støbt aluminium med non-stick belægning der passer til alle varmekilder. Grillpanden er med aftageligt håndtag, så man kan f.eks kan  brune sin bøf af på panden og færdiggøre den i ovnen.
   Man klikker håndtaget af når panden er placer…

   Tjek bedste pris ❯❯

   3: Berlinger Haus Grillpande 28 cm – Aftageligt håndtag – Non-Stick – Pro Edition

    Næste anbefaling er “Berlinger Haus Grillpande 28 cm – Aftageligt håndtag – Non-Stick – Pro Edition” som er nummer 3 på vores liste

    Forhandlerens beskrivelse:
    Kvalitets Stegepande med non-stick belægning og ergonomsik håndtag der gør madlavningen til en fryd.
    Der medfølger plastlæg som gør det velegnet til alle typer kogeplader inklusive induktionskogeplader.  Specifikationer:Brand: Berlinger HausMateriale…

    Tjek bedste pris ❯❯

    4: Royal Grillpande 28 x 28 cm, aluminium – Non-Stick belægning

    • Materiale: Aluminium

    Sidste produkt på vores liste er Royal Grillpande 28 x 28 cm, aluminium – Non-Stick belægning som vi har fundet til 249,- hos Capida.dk.

    Forhandlerens beskrivelse:
    Rigtig god kvalitets Grillpande der kan bruges på alle typer af komfurer, også induktion.
    Med non-stick belægningen kan du spare på olie ved madlavningen uden at ,maden hænger fast.
    Grillpanden er perfekt til bøffer, fisk og Kylling og de fleste andre typ…

    Tjek bedste pris ❯❯

    Flere produkter.

    De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste grillpande i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse grillpande:

    Dyreste Grillpande på listen er Finex Grillpande, 25 cm fra KitchenOne.dk med en pris på 2093.46. Billigste udvalgte Grillpande er Grillpande Støbejern med håndtag som du kan købe for 97.00 hos Kitchentime DK. Forskellen på de to priser er 1996.46 kr.
    Ovenstående Grillpande data og priser er hentet fra 21 butikker (Gourmetshoppen.com, Capida.dk, RAW58, GrejFreak.dk, KitchenOne.dk, Coop.dk, Satana.dk, Nordic Nest DK, Kitchentime DK, Kop&Kande DK, VidaXL DK, Erling Christensen Møbler, Barlife.dk, Bazta.com, Rikki Tikki Shop, Gucca.dk, Davidsenshop.dk, Homeshop.dk, Pejsen.com, Stokværk, Elgiganten). Alle Grillpande tilbud er opdateret i dag 27-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

    Flere Grillpande guides:

    Fandt du ikke det rigtige Grillpande blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Grillpande: