Du er landet på Grillbestik.dk, det helt rigtige sted at finde Everdure grillspade. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Everdure grillspade tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Everdure Grillspade, mellem

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Everdure Grillspade, mellem” fås til 159,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
En god grillspade er alfa omega i samlingen for enhver grillentusiast.
Den er især perfekt, når du skal vende hakkebøffer eller grøntsager, og med det korte skaft får du fuld kontrol over enhver bevægelse.
Grillspaden er lavet af rustfrit stål, som er let…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Everdure Grillspade, stor

Sidste produkt på vores liste er Everdure Grillspade, stor som vi har fundet til 287,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
En god grillspade er alfa omega i samlingen for enhver grillentusiast.
Den er især perfekt, når du skal vende hakkebøffer eller grøntsager, og med det lange skaft får du en god sikkerhedsafstand, som især er belejlig, når du steger ved meget høje temperat…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Everdure grillspade i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Everdure grillspade:

Dyreste Everdure Grillspade på listen er Everdure Grillspade, stor fra KitchenOne.dk med en pris på 287.00. Billigste udvalgte Grillspade er Everdure Grillspade, mellem som du kan købe for 159.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 128 kr. – de 2 Everdure Grillspade vi har fundet koster i gennemsnit 223 kr.
Ovenstående Everdure Grillspade data og priser er hentet fra 3 butikker (KitchenOne.dk, Homeshop.dk, Pejsen.com). Alle Everdure Grillspade tilbud er opdateret i dag 25-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Grillspade guides:

Fandt du ikke det rigtige Grillspade blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Grillspade: