Du er landet på Grillbestik.dk, det helt rigtige sted at finde Everdure grilltang. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Everdure grilltang tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Everdure Grilltang til kul

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Everdure Grilltang til kul” fås til 249,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne grilltang til kul fra Everdure by Heston Blumenthal er perfekt til at fordele kullet i din grill. Tangen er let at gribe fat med og er beregnet til både kul og røgspåner, hvis du røger din grillmad.
Grilltangen er en del af Everdures Titanium Pro-se…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Everdure Grilltang, stor

Sidste produkt på vores liste er Everdure Grilltang, stor som vi har fundet til 299,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Vend let din grillmad med denne grilltang i børstet rustfrit stål fra Everdure by Heston Blumenthal. Tangen er udstyret med en smart låsemekanisme, og så har den et ophægningsøje, så du altid kan have den til rådighed lige dér, hvor den skal bruges – på s…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Everdure grilltang i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Everdure grilltang:

Dyreste Everdure Grilltang på listen er Everdure Grilltang, stor fra KitchenOne.dk med en pris på 299.00. Billigste udvalgte Grilltang er Everdure Grilltang til kul som du kan købe for 249.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 50 kr. – de 2 Everdure Grilltang vi har fundet koster i gennemsnit 274 kr.
Ovenstående Everdure Grilltang data og priser er hentet fra 3 butikker (KitchenOne.dk, Homeshop.dk, Pejsen.com). Alle Everdure Grilltang tilbud er opdateret i dag 26-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Grilltang guides:

Fandt du ikke det rigtige Grilltang blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Grilltang: