Du er landet på Grillbestik.dk, det helt rigtige sted at finde OBH grillplade. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle OBH grillplade tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: GrillPlade nederste OT passer til OBH Nordica

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Quickparts.dk.

Her kan “GrillPlade nederste OT passer til OBH Nordica” fås til 225,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Alternative Brands:All-Clad, KRUPS, OBH Nordica, Rowenta, Tefal Original Designation:TS01039400…

Se hos Quickparts.dk ❯❯

2: GrillPlade øverste OT passer til OBH Nordica

Sidste produkt på vores liste er GrillPlade øverste OT passer til OBH Nordica som vi har fundet til 222,- hos Quickparts.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Alternative Brands:All-Clad, KRUPS, OBH Nordica, Rowenta, Tefal Original Designation:CG110107 ADC3, TS-01039390…

Se hos Quickparts.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste OBH grillplade i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse OBH grillplade:

Dyreste OBH Grillplade på listen er GrillPlade nederste OT passer til OBH Nordica fra Quickparts.dk med en pris på 225.00. Billigste udvalgte Grillplade er GrillPlade øverste OT passer til OBH Nordica som du kan købe for 222.00 hos Quickparts.dk. Forskellen på de to priser er 3 kr. – de 2 OBH Grillplade vi har fundet koster i gennemsnit 223.5 kr.
Ovenstående OBH Grillplade data og priser er hentet fra 1 butikker (Quickparts.dk). Alle OBH Grillplade tilbud er opdateret i dag 07-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Grillplade guides:

Fandt du ikke det rigtige Grillplade blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Grillplade: