Du er landet på Grillbestik.dk, det helt rigtige sted at finde Muurikka grillrist. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Muurikka grillrist tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Muurikka Rund grillrist 40 cm.

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Muurikka Rund grillrist 40 cm.” fås til 278,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne smarte grillrist på 40 cm. fra Muurikka hjælper dig, når du skal lave mad på grill eller over bål. Du lægger råvarerne ind imellem gitrene og så har du styr på det, så det ikke smutter ned i gløderne eller grillen, når du skal flytte og vende det.
R…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Muurikka Grillrist med træhåndtag

Sidste produkt på vores liste er Muurikka Grillrist med træhåndtag som vi har fundet til 149,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Her får du et ristejern med træhåndtag fra Muurikka. Er nem at anvende på farten, hvis du skal grille fisk, toast, steaks eller lignende. Muurikka Grid Iron kan bruges på åben ild.
Du kan tilberede fisk, bøffer og ristet brød i den. Længde 76,5 cm, gr…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Muurikka Grillrist på listen er Muurikka Rund grillrist 40 cm. fra KitchenOne.dk med en pris på 278.00. Billigste udvalgte Grillrist er Muurikka Grillrist med træhåndtag som du kan købe for 149.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 129 kr.
Ovenstående Muurikka Grillrist data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Muurikka Grillrist tilbud er opdateret i dag 28-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Grillrist guides:

Fandt du ikke det rigtige Grillrist blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Grillrist: